Cytat:
|
Napisał TiM
azet coś dal Ciebie :fcp4
Ostatnio się przyglądałem mondziowi z tyłu i doszedłem do wniosku, ze jest jakiś taki mało wyrazisty... jakiś właśnie "akcent chromowy" by się przydał. Wiem też, że face lifting poprzedniej generacji polegał, między innymi, na dodaniu cieniutkiej, delikatnej listewki pod klosze świateł... :fcp4
|
znaczek ford jest na takiej szerokiej listwie , gdyby ją zrobić całą w chromie, tylko że to wtedy wychodzi dosyć szeroko i nie wszystkim może pasować i skąd taką szeroką listwę, tak myślę że było by najlepiej bo można by było zrobić spód klapy bagażnika, ale to wtedy byłoby jak w oplu,albo coś pokombinować z cienkimi listwami, i może rzeczywiście jakąś obramówkę koło lamp zrobić tylko że to by była powtórka jak w poprzedniej wersji
Cytat:
|
Napisał tomunio
Witam,
Panowie pytanie z innej beczki.
Zakupiłem niedawno mondziak i szukam teraz felg do oponek zimowych. Teraz mam 16" alumki a na zime poszukuje stalowych
16J SZEROKOŚĆ 6,5 J ROZSTAW ŚRUB 5X108 ET 50 OTWÓR CENTRUJĄCY 63,3 czy takie nadają sie do mondków mk4?
Dużo sprzedających podaje tylko te trzy parametry :
16 X 6,5J 5X108 ET50 jaki powinien być otwór centrujący?
pozdro
tom
|
co wy z tymi felgami i to tutaj, był już taki temat,poszukajcie i kombinujcie ,ale nie tutaj