Witam, tak jak obiecałem byłem dzisiaj w moim ASO, wchodzę i w drzwiach pytam, prosze z najlepszym elektrykiem
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ... a o co chodzi, pokazuje kartkę ze specyfikacją naszego radia, po chwili wybiega elektryk, prosi do siebie i mowi, wie Pan co, dzisiaj takie montujemy i pokazuje mi pudełko.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Podobno mają je z polskiej dystrybucji, ma dołożona oryginalna Automapę, koszt wraz z instalacja 4600. Myślę sobie niezły fart, że akurat dzisiaj o to pytam
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Ogladam pudełko i fakt, dokładnie to co nasze. W środku radio z zewnątrz bardzo ładne, kolorystyka tego srebra/szarego to pasuje kolorystyką do wersji nizszych Mondeo, czyli nie Titanium i nie Ghia. chodzi mi o to, że obudowa to srebrny natrysk na plastik. Co do funkcji to powiedzieli mi, ze byli na oficjalnej prezentacji i powiedziano im, ze są problemy z funkcjami na kierownicy i wyświetlaczu, ale pracują nad tym (tam jest Windows CE, więc kwestia softu). Ciekawostką jest to, że już to włączali i komentuje: "właczyłem język polski, ale nic z niego nie rozumiałem", podobno jest polski ale nie po polsku. Umowiłem się za kilka godzin, że podjadę jak juz to zamontują i będziemy razem testowaać.