Temat: [Mondeo 2007-2014] panel Audio/DVD/GPS/TV - wszystko o...
View Single Post
Stary 22-10-2008, 11:27   #208
PAFFCIO
ford::professional

Imię: Paweł
Model: Mondeo
Silnik: 2.0 EcoBlue
Rocznik: 2019
Domyślnie Re: [mk4] panel Audio/DVD/GPS/TV - wszystko o...

Brzmi ciekawie. Wczoraj, na sztukę podłączyłem do prądu by sprawdzić funkcje i generalnie wszystko działa.
Na karcie SD są obie nawigacje (IGO8 i AM ale nie jest to ostatnia wersja AM).
Funkcjonalność użytkowania jak na razie satysfakcjonująca, choć mogłoby być lepiej. Faktycznie przydałoby się trochę "podrasować" interfejs co przy układzie, że chodzi toto pod WinCE nie powinno być problemem choć pewnie wymaga flashowania bo system raczej jest na kości a nie jakimś nośniku wewnątrz urządzenia.
Całość jest szaro-srebrna i komponuje się z kolorem deski (u mnie w TitX'ie) nawet chromowana obwódka wokół ekranu jest ok, bo w takim stylu są przyciski w górnej części konsoli. Myślę, że nie będzie kłuło w oczy.
blazeyzem a w jakim mieście to sprawdzasz? Jeżeli w Wawie- to myślę, że drogą "zaprzyjaźnionych" osób mógłbym dotrzeć do tego ASO i może moglibyśmy skorzystać z ich doświadczeń przy montażu...

PS> egzemplarz testowy nie ma loga forda na ściance czołowej, pojawia się przy rozruchu urządzenia.
PS2> w naszych "źródłach" radyjko nie ma opcji wyboru koloru (przynajmniej nie kojarzę by była)