Cytat:
|
Napisał kubuspuchaty
Bez obaw, za kilka dni złoty się umocni po odejściu części rynku spekulacyjnego. Gospodarka zbyt mocno stoi, żeby notować długotrwały spadek złotego. Pod koniec przyszłego tygodnia powinno się ustabilizować na poziomie 2.7 zł/USD.
Wracając do tematu panelu. Wydaje mi się, że jest co najmniej 2 producentów tych gadżetów. Jak słusznie zauważył mark54 na jednych jest logo Forda, na innych nie ma. Chyba przed zamówieniem trzeba by się upewnić u dystrybutora z Hong Kongu oraz co tam do niego wpakowali.
Co do importu, ustalmy może jak będziemy ściągać ten sprzęt, bo jak na razie napalamy się jak szczerbaty na kokosy, bez pomysłu jak się za to zabrać :fcp4
|
makler czy co ? a może jakiś finansista ? to będziemy musieli pewnie na PW pogadac o giełdzie :fcp4
kubuś a może by tak poczytac wczesniej, już jest prawie wszystko dograne, z tym że mogą być wątpliwości od którego skoro jest ich dwoje,i wstępnie jest ustalone że punkt "b":
Cytat:
|
Napisał Crash2me
Elo,
Super ze radyjko juz doszlo.
Ja moge zadeklarowac sie, ze poprowadze proces sciagniecia pozostalych sztuk od producenta z ktorym prowadzilem rozmowy.
Widze to na wstepie tak:
1. Warunkiem realizacji zamowienia jest zrobienie do Chin 100 % przedplaty.
a) kazdy zrobi przelew WESTERN UNION tego samego dnia podajac ten sam numer proformy. Wowczas Chiniole dostana 12-13 przelewow na ten sam towar.
albo
b) przelewamy kase na jedno konto kogos zaufanego z nas i ta osoba robi jeden przelew.
2. Czekamy tydzien na potwierdzenie ze kasa do nich dotarla.
3. W dwa tygodnie wysylaja to do nas
4. Moja firma zajmie sie formalnosciami z clem i akcyza i Vatem.
Wszelkie oplaty z tym zwiazne beda musialy przyjsc od Was na moje konto firmowe tak bym mogl oplacic co trzeba i zwolnic towar z cla.
5. Wysylam wszystkim radyjka kurierem albo przekazuje osobiscie w Wawie.
Co myslicie o tej propozycji ?
Czekam takze na informacje czy sprzecik dziala i czy ASO go moze dla nas podlaczyc bez utraty gwarancji no i za ile Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Pozdr,
|