View Single Post
Stary 24-10-2008, 17:43   #10
ee811

Domyślnie Re: Jak jezdzic dislem?

Cytat:
Napisał Kowalu
Cytat:
Napisał Pimmsik
Witam!
Mam proste pytanie: Jak jezdzic ekonomicznie dislem?
Nigdy nie jezdzilem wiec nie wiem. Czy hamowanie skrzynia biegow to ekonomiczny sposob ?
Na co jeszcze powinienem zwrocic uwage?
Sorki za brak polskich znakow.
Ludzie co wy za pytania zadajecie!? I dziwic sie ze pózniej przychodzą tacy jak przemal00 i reszta ekipy miłośników benzyny i jaja sobie z was robią. Niedługo będziecie pytac gdzie sie wlewa paliwo albo jak najlepiej kręcic kierownicą
Zgroza...
Z tym paliwem to przesadziłeś choć raz kobiecie wlewałem na stacji ON bo chciała nalać 98PB
do passata tdi.Generalnie całość bardzo przydatna i nie rozumiem krytyki ze strony "benzyniaków" każdy jeździ tym co kupił i przeważnie każdy chwali swoje więc ciężko wytłumaczyć zagorzałemu użytkownikowi "benzyniaka" żeby się przesiadł na diesla i odwrotnie.W moim przypadku po 10 latach jeżdżenia benzyniakami przesiadłem się na diesla starszego niż ostatni benzyniak i nie żałuje...odpukać.Co kierowca to inna technika i to fakt ale jest naprawdę różnica w użytkowaniu tych dwóch klas samochodów i opinia że "benzyniaki" się śmieją mnie rozbawiła.Moja opinia jest taka że na pytanie należy odpowiedzieć choćby się wydawało prozaiczne a nie wyśmiewać.Nikt się Einstein-em nie urodził tylko wiedzę się zdobywa z praktyki.Pozdrawiam wszystkich "dieslów" też kiedyś zaczynałem od początku.
  Odpowiedź z Cytatem