Siemka
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Czytałem trochę o tym głośniku do bagażnika i jest dokładnie tak jak mówisz czyli chce skrzynie zamiast tuby.
Słucham hip-hopu, rapu i czasem jakieś techno no i radio. Nie chce żeby mnie było słychać na całą okolice ale żeby fajnie był słychać bass w aucie. Fajnie to znaczy mocno ale w miarę wyraźnie. Na skrzynkę mogę dać max 350zł i chciałbym żeby w tej cenie był już do tego też wzmacniacz.
W fieście miałem fabrycznie głośniki 13 a teraz wsadziłem prowizorycznie Helixy 16,5cm.
Czy mogę je przykręcić do boczków w drzwiach(są plastikowe, mogą skrzypieć przy graniu głośnika?) a nie jak to było fabrycznie do blachy?
Pytam bo jeżeli muszę do blachy przykręcić to będę musiał trochę wyciąć ją i dorobić samemu jakieś dystanse.
Iwo chciałbym Ci serdecznie podziękować że mi tak pomagasz i piszesz do mnie w prosty sposób żebym wszystko zrozumiał. Liczę że pomożesz mi jeszcze w paru kwestiach
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Pozdr....