No niestety. Jeżeli macie w autku "gołe" audio, bez bajerów typu voice command, zestaw głośnomówiący i nie macie ani Conversa ani sterowania z kierowcy to radyjko będzie bez problemowo działać.
Ja niestety mam wszystkie te bajery i dlatego nie zdecydowałem się go zamontować w tej sytuacji. Oczywiście podzwonię jeszcze po otrzymanych namiarach...
Chyba, że..... :fcp13 :fcp27 :fcp13
Cytat:
|
Napisał chartek007
Czy PAFFCIO brał lekcję u Hitchcock'a ? Bo tak pięknie potęguje napięcie :fcp1
|
...całe to pitolenie o CAN'ie nie ma sensu...i okaże się,że po podłączeniu, jakoś to "samo" zadziała...jednak trochę trudno mi uwierzyć, by można było tak z "palca" dosztukować ewentualne podłączenie do CAN'a .
Przypominam jednak, że
PIERWOTNIE obczajane radyjko, wprost miało w specyfikacji napisane, że działa ze sterowaniem z kierownicy a więc zakładam, że jakieś podpięcie pod CAN'a w nim powinno być.
TO, które ściągnęliśmy już takiej informacji nie zawiera.
Obawiam się, że z tym egzemplarzem nie powalczymy. Uważam jednak, że bogatsi o doświadczenia, powinniśmy po prostu dotrzeć do producentów radyjek, które były na początku i wydębić od nich dokładne specyfikacje techniczne wraz z odpowiedzią na pytanie, czy mają wyjście na CAN'a...i z prośbą o takie działanie kieruję się do kolegów z kontaktami u chinoli...
...a miało być tak fajnie...czerwony dywan, flesze, zdjęcia, wywiady do prasy :551: :547: