oj pisałem i to sporo na ten temat , tylko gdzie to było .... (poszukam )ja nie narzekam, i jeżeli piszesz że prędkości Cię nie interesują ,że do 120 km/h -to może być jak najbardziej, tylko pomyślałbym może o 125 KM.
gdzieś pisałem o spalaniu w mieście, przy spokojnej jeżdzie wychodziło mi chyba koło 9 l , musisz poszukać w poście o stylizacjii, , jest taki post -ogólna dyskusja o nowościach w mk 4, kiedyś był temat - mk 4 ewentualne usterki , czy jakoś tak .
Cytat:
|
Napisał azet
poza miastem,było by i 6,9 ale zachciało mi się trochę z klekotem pościgać , odrobinę, ale odpuściłem , bo musiałbym dobrze ponad 120 jechać a to nie była trasa do takiej jazdy,zostałem przy moich 110 km/h no i końcówka to już miasto więc z 7,1 w trasie było
|
i wykresik ,znaczy się zdjęcie
viewtopic.php?f=10&t=51622&st=0&sk=t&sd=a&hilit=mk 4&start=100
Cytat:
|
Napisał azet
szkoda że nie ma 6 ,wielka szkoda dzisiaj zrobiłem 300 km,na autostradzie, silnik 1,6 beznynka- po łodzi, w korku, i wyszło mi :573: 32 litry/300 km ,z tego większość po autostradzie 140 km/h (4000 obr/min :573: ) -150 km/h (około 4500 obr/min :573: ) ,oj brak 6, ja bym próbował walczyć
|