View Single Post
Stary 29-10-2008, 19:20   #17
tazzer
ford::beginner

Model: Focus
Silnik: 1.8 TDCi
Rocznik: 2003
Domyślnie Re: 1.8 TDCi chwilowe braki mocy + ciemny dym z wydechu

Dzieki koledzy za podpowiedzi, wyjechany bylem i dopiero wrocilem. Pojechalem do niemiec i w trasie sie juz nic nie dzialo i od tamtego czasu (jakies 3 miesiace) jest ok. Nic nie robilem. Moze rzeczywiscie filtry brudne, a w trasie sie "przepchaly". Teraz bede robil przeglad ogolny (bylem dzisiaj robic przeglad nadwozia w fordzie -50zl- i zapytalem sie ile u nich kosztuje podstawowy przeglad, powiedzieli, ze 600 zl Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. - za co oni tyle kasy biora? Zawsze robie u swoich mechanikow, robia za 100 zl, plus koszt filtrow i oleju, ale to sobie kupuje sam, daja pieczatke i mam to samo za 300 zl ale z lepszym duzo olejem - sorki, za offtopicGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ) wiec wymienie wszystko i mam nadzieje, ze sie nie powtorzy. Ale strachu mi to narobilo. A poza tym to niebezpieczne - wyjazd w prawo na zielonej strzalce przed tirem a tu brak mocy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Co do paliwa, to od roku tankuje BP Ultimate, a poza tym dzialo mi sie to przez okolo 3 lub 4 tankowania, wiec paliwo na pewno odpada.

Dzieki raz jeszcze. Jak sie powtorzy, to sie znowu odezwe.

pozdrawiam