Cytat:
|
Napisał mtoczynski
17" + obnizenie, ale i tak zmienial opony na 215/40, czyli mozliwie najnizszy profil zeby bylo felge widac
|
:fcp18
Oczywiście szacuneczek, dla tego co kolega
Panther zrobił ze swoim autkiem, podoba mi się jego foka i to baaardzo :fcp1
To gwoli wstępu i jasności sprawy. Ze swojego punktu widzenia powiem jedno - mam w swojej foce 16'' na 205/50 i na naszych "kofanych" drogach to jedno wielkie nieporozumienie, co więcej, pomimo że foka
panther'a wygląda "łał" przenigdy nie założę do swojego bolidu 17'' i nie założę też niskiego zawiasu, dopóki w Polsce drogi nie zostaną wyrównane
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Na tę chwilę stoję przed problemem zakupu zimówek (mniejsza z tym), natomiast na lato czeka mnie zmiana opon i wiem jedno, że będzie to co najmniej profil 55 przy możliwej szerokości 195 - sorry, ale jak ktoś twierdzi, że na naszych drogach na "felach" 17'' przy profilu 40 czy też 50 i szerokości większej niż 205 jeździ mu się zajebiście to wydaje mi się, że osobnik ten chyba nigdy nie wyjechał za granice naszego kochanego kraju. Wygląd wyglądem, komfort komfortem. W naszych warunkach, w samochodzie klasy Focus "fela" powyżej 16" to jest jedno wielkie nieporozumienie.
Podsumowując,
grudztomek kupuj większe niż 14" i mniejsze niż 17", kwestia wizualna zależy tylko i wyłacznie od Twojego gustu :fcp4
Pozdr