Temat: [Mondeo 2007-2014] panel Audio/DVD/GPS/TV - wszystko o...
View Single Post
Stary 31-10-2008, 14:31   #360
azet
ford::professional

Model: mondeo mk IV
Silnik: 1,6
Rocznik: mikołaj '07
Domyślnie Re: [mk4] panel Audio/DVD/GPS/TV - wszystko o...

Cytat:
Napisał szibel
Witam Panowie

Zamontowałem dzisiaj takie radio do MONDEO GOLD-X.
Wygląda ono dokładnie tak sama jak te, które miał Pan PAFFCIO.
Różnii je tylko jeden mały szczegół:

DZIAŁA STEROWANIE Z KIEROWNICY

Pozdrawiam
drogi kolego, dlaczego podnosisz nam ciśnienie :fcp13 jeszcze wyżej, Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. o mało zawału nie dostałem,chcesz mieć "mnię "na sumieniu :fcp9 więcej szczegółów,zdjęcia,ceny, skąd , jak , dlaczego ? gogogo gogogo Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
ps.pls

ps. czyżby poprostu te wasze wyświetlacze komplikują wszystko a może w gołej wersji wszystko bryka . :fcp9

ps.ps.ps. Ty szibel- weźno się skontaktuj z paffciem i spróbuj z nim się dogadać co do szczegółów technicznych, o ile oczywiście zgodzisz się pomóc
:fcp3 i trochę przeginasz z tą ceną :fcp3
:fcp26 :fcp29

Cytat:
Napisał szibel

Radio wyposażone jest w dodatkowy moduł do współpracy z magistralą CAN w aucie.
czyli co my tego ustrojstwa nie mamy i stąd cały problem :fcp9 znaczy się ja wiem że mamy problem, bo z CAN-em nie działa,ale to takie proste, potrzebny moduł a nam tego nie dali ? sprzedali nam radio bez tego modułu?? natychmiast rządać wymiany niech sprzedawca wymienia na -z takim modułem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

i jeszcze daje 12 m-cy gwarancji :fcp15 ,czyżby jednak mozna było ? pojawia się światełko w tunelu ?

i jeszcze jedno szibel- sprzedajesz z kamerą cofania ?jak to wygląda ? jak już będę miał to radio, samą kamerę też mi sprzedasz ?

wreszcie dobra wiadomość -działa :fcp2 :fcp2 :fcp2 , będziemy mieli tv i dvd i gps i telefon i jeszcze cuś :fcp23 :fcp23 :fcp23