Cytat:
|
Napisał szibel
Witam Panowie
Zamontowałem dzisiaj takie radio do MONDEO GOLD-X.
Wygląda ono dokładnie tak sama jak te, które miał Pan PAFFCIO.
Różnii je tylko jeden mały szczegół:
DZIAŁA STEROWANIE Z KIEROWNICY
Pozdrawiam
|
drogi kolego, dlaczego podnosisz nam ciśnienie :fcp13 jeszcze wyżej,
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. o mało zawału nie dostałem,chcesz mieć "mnię "na sumieniu :fcp9 więcej szczegółów,zdjęcia,ceny, skąd , jak , dlaczego ? gogogo gogogo
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
ps.pls
ps. czyżby poprostu te wasze wyświetlacze komplikują wszystko a może w gołej wersji wszystko bryka . :fcp9
ps.ps.ps. Ty
szibel- weźno się skontaktuj z
paffciem i spróbuj z nim się dogadać co do szczegółów technicznych, o ile oczywiście zgodzisz się pomóc
:fcp3 i trochę przeginasz z tą ceną :fcp3
:fcp26 :fcp29
Cytat:
|
Napisał szibel
Radio wyposażone jest w dodatkowy moduł do współpracy z magistralą CAN w aucie.
|
czyli co my tego ustrojstwa nie mamy i stąd cały problem :fcp9 znaczy się ja wiem że mamy problem, bo z CAN-em nie działa,ale to takie proste, potrzebny moduł a nam tego nie dali ? sprzedali nam radio bez tego modułu??
natychmiast rządać wymiany niech sprzedawca wymienia na -z takim modułem
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
i jeszcze daje 12 m-cy gwarancji :fcp15 ,czyżby jednak mozna było ? pojawia się światełko w tunelu ?
i jeszcze jedno
szibel- sprzedajesz z kamerą cofania ?jak to wygląda ? jak już będę miał to radio, samą kamerę też mi sprzedasz ?
wreszcie dobra wiadomość -działa :fcp2 :fcp2 :fcp2 , będziemy mieli tv i dvd i gps i telefon i jeszcze cuś :fcp23 :fcp23 :fcp23