Witam ponownie.
Już się ujawniam
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Pytanie pierwsze: kamera cofania jest bardzo fajną rzeczą i wygląda tak:
http://www.allegro.pl/item472019055_qub ... zorem.html
Pytanie drugie: Jestem "handlarzem" i z tego tytułu sprzedaje tylko wyroby, za które jestem 100% pewny. Nie mogłem wcześniej napisać, że mam działające radio, bo dopiero dzisiaj je przetestowałem w aucie (przypominam, że mówię o Mondeo Gold-X) i dopiero teraz jestem 100% pewny, że wszystko działa tak jak powinno.
Sprzedając produkty muszę być pewny, że spełnią oczekiwania kupujących. Nie kupuje w najtańszych firmach, bo tak jak wcześniej zauważyliście wygląd obudowy nie wiele mówi.
Kupuje u producenta w najlepszych dostępnych wersjach ze wszystkimi dodatkami (tu muszę zmartwić niektórych, ale na RDS w chwili obecnej nie ma szans). Liczę się z tym, że przez to będę droższy od "jednodniowych firm?, które sprzedają i po kilku dniach znikają z rynku.
Na wszystkie produkty daje własną 12 miesięczną gwarancję i w razie jakiejś awarii biorę na siebie koszty związane z wysyłką produktów do producenta w celu naprawy.