Re: [mk4] panel Audio/DVD/GPS/TV - wszystko o...
Jeżeli schemat jest jak mówisz taki jak ten, który zamieściłem, oznacza to, że gość w ASO, który go widział zna się na tym jak ja na bierkach podwodnych :fcp2 i oznacza, że cała sztuka jest w podłączeniu kabelków z radyjka do sterowania z koła kierownicy, które są na schemacie. Pytanie, czy wymaga to zastosowania jakiejś dodatkowej wtyczki/gniazda/przejściówki (i dlatego prosiłem o jej zdjęcie) czy też po prostu podłączenia do gniazda CAN w odpowiednim miejscu naszych kabelków...
Swoją drogą, czy mógłbyś spojrzeć na zdjęcia przyłączeń, które zamieściłem i porównać to ze swoim modelem? Może po prostu wszystko jest jak u Ciebie a ja się niepotrzebnie zasugerowałem opinią gostka z ASO...
Jak ja nie znoszę autoryzowanych "fachmanów" z ASO :563:
PS>...w między czasie doszło zdjęcie z gniazdem...muszę porównać i jak to zrobię to napiszę jak to wygląda.
Ok, gniazdo jest podobne, różnią się układem wpiętych śledzi...to już sprawa dla elektryka...co do czego i z czym....
Wychodzi więc, że jednak to nasze radyjko zadziała w ten sposób.
Pytanie więc, czy mam wysłać panel np. do azet'a (oczywiście jeżeli wyrazi taką chęć) czy może jest ktoś w Wawie, kto nie ma bajerów, modułów i Conversa, z kim moglibyśmy podjechać do Lipskiego lub innego ASO i po prostu podłączyć to co mamy, uzbrojeni w informacje i "widok" działającej kostki przyłączeniowej....