Temat: [Mondeo 2007-2014] panel Audio/DVD/GPS/TV - wszystko o...
View Single Post
Stary 31-10-2008, 19:09   #375
PAFFCIO
ford::professional

Imię: Paweł
Model: Mondeo
Silnik: 2.0 EcoBlue
Rocznik: 2019
Domyślnie Re: [mk4] panel Audio/DVD/GPS/TV - wszystko o...

Ja osobiście (na chwilę obecną, po uwzględnieniu nowych informacji zarówno o już posiadanym modelu, jak również o tych nowych które znaleźliśmy) w to nie wejdę bo w moim przypadku problemem jest to, że mam Conv+, voice command i nie chciałbym z tego rezygnować...
Cytat:
Napisał Ravic
ja ma silverx więc bez bajerów...
Czy to oznacza, że byłbyś skłonny po pierwsze podjechać ze mną...może już do naszego wspólnego znajomego i zamontować je u Ciebie, a jeżeli się okaże, że zadowala Cię funkcjonalność radyjka, nabyć je od nas?
Cytat:
Napisał szibel
PAFFCIO - twój sprzedawca pożałował około 80 dolarów bo chciał mieć super atrakcyjną cenę z gwarancją producenta.
Te brakujące "piny" to nie kwestia poprzestawiania tylko wyjście na moduł odpowiedzialny za transmisje po CANie.
Ok, tylko, że skoro jak twierdzisz, schemat jest taki sam, to skąd rozbieżność w obsadzeniu pinów? Bo proszę zauważ, że to nie jest tak, że Twoja wtyczka ma wszystkie nasze piny + dodatkowo Twoje do CAN'a...bo liczba jest identyczna a rozłożenie inne...
Albo więc schemat Twojego radyjka jest inny albo ułożenie pinów wynika z jakiejś innej przyczyny...