Ja osobiście (na chwilę obecną, po uwzględnieniu nowych informacji zarówno o już posiadanym modelu, jak również o tych nowych które znaleźliśmy) w to nie wejdę bo w moim przypadku problemem jest to, że mam Conv+, voice command i nie chciałbym z tego rezygnować...
Cytat:
|
Napisał Ravic
ja ma silverx więc bez bajerów...
|
Czy to oznacza, że byłbyś skłonny po pierwsze podjechać ze mną...może już do naszego wspólnego znajomego i zamontować je u Ciebie, a jeżeli się okaże, że zadowala Cię funkcjonalność radyjka, nabyć je od nas?
Cytat:
|
Napisał szibel
PAFFCIO - twój sprzedawca pożałował około 80 dolarów bo chciał mieć super atrakcyjną cenę z gwarancją producenta.
Te brakujące "piny" to nie kwestia poprzestawiania tylko wyjście na moduł odpowiedzialny za transmisje po CANie.
|
Ok, tylko, że skoro jak twierdzisz, schemat jest taki sam, to skąd rozbieżność w obsadzeniu pinów? Bo proszę zauważ, że to nie jest tak, że Twoja wtyczka ma wszystkie nasze piny + dodatkowo Twoje do CAN'a...bo liczba jest identyczna a rozłożenie inne...
Albo więc schemat Twojego radyjka jest inny albo ułożenie pinów wynika z jakiejś innej przyczyny...