Cytat:
|
Napisał a*c*e*2.3
hahahahahahaha dobre bardzo dobre Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. wskaznik temp to alarmuje wtedy kiedy juz po ptokach jest.
PS. po czy mozna poznac ze byl Castrol, a po kartce na silniku z data i rodzajem oleju jaki byl zalany lub normalnie paszcza czyli nie po smaku lecz normalnym zapytanim sie klienta co bylo wczesniej.
To ze Mobil robi olej dla Forda to jedno ale jakiej klasy jest to olej to drugie. Ja osobiscie przez ostatnich 15 lub wiecej lat zalewalem kazde auto Mobilem 5W-50 lub czesciej od momentu jak sie pojawil 0W40. Niestety musze przyznac ze Mobil kiedys to juz nie to co dzis. Miedzy warsztatami chodza rozne juz opinie a przedstawiciele czasem cos szepna poza kulisami. A nawiasem mowiac to moj test to przedstawiciel Mobila Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Najbardziej rozsmiesza mnie reklama Castrola gdzie dwa auta stoja i sa gazowane. Tak zatrzec mozna kazdy silnik bo jak wiekszosc nawet pol inteligentych malp wiec ze nie ma chlodzenia Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
OK. po kartce to mozesz poznac co był ostatnio wlane, a co wczesniej? no chyba ze ktos ma auto od nowosci i leje cały czs ten sam olej, ale jak wczesniej był długo zalewany jakims marnym olejem to pózniej zmiana na lepszy nic mu nie da.
Kolejna sprawa...piszesz ze mobil to dobry olej(nie przecze) ale na forum mozna przeczytac duzo postów od osób które z tego oleju nie są zadowoleni, co więcej, mówią ze mobil to syf, i teraz mi powiedz kogo tu słuchac?. Ja z castrola jestem zadowolony a na reklamy patrze z przymróżeniem oka bo reklama to wiadomo ze jest po to zeby uderzyc w podswiadomosc zwykłych ludzi, szczególnie takich co sie na niczym nie znają