Re: 1.8TD - 15 koni za darmo!
Cytat:
|
Napisał seba02121
Całe szczęście że mam T2...Można trochę więcej po kombinować z doładowaniem... :fcp2
FORDON...A powiedz mi.Jakie jest bezpieczne ciśnienie dla T2???To znaczy takie które nie zrobi większego wrażenia na turbinie podczas dłuższej eksploatacji???Nie mierzyłem nie miałem czym :fcp5Ale z racji tego że pewnie było seryjnie ustawione(Auto sprowadzone z Reichu) to nie zrobi jej krzywdy skrócenie cięgna o około 6-8 mm???Mam nadzieje :fcp14
O momentu podkręcenia tego i owego,nie włączam radia :fcp1 Czekam aż motor osiągnie około 2000 obr/m na 3 biegu i delektuje się świstem turbinki i wgniataniem w fotel :fcp29 Taki jakiś głupi się zrobiłem od Niedzieli :fcp2
|
No, ja też delektowałem się w MK1 tym pięknym świstem... Niestety mój następny MK2 w ogóle nie świszczy... Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Niedługo i ja sprawdzę jaką mam turbinkę Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.