Cytat:
|
Napisał wujek75
.....o taką odpowiedź mi właśnie chodziło, czyli jak rozumiem jakość z takiej zmieniarki nie różni się niczym od odtwarzacza MP3 i WMA :fcp1 ....
|
Nie, nie różni się.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Sygnał idzie po kablu, więc nie ma zakłóceń.
Cytat:
|
Napisał wujek75
....z dalszej części Twojego postu rozumiem, że "ściągasz" czyli zajmujesz się "dystrybucją" tego rodzaju "zmieniarek"??
|
Tak, ale nie "zawodowo", raczej hobbystycznie.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Pierwsza akcja sprowadzenia sprzętu przeze mnie,
odbyła się na forum Mazdy. Cyklicznie ktoś prosił o ściągnięcie, więc ściągałem i ściągam nadal.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Cytat:
|
Napisał wujek75
...w swoim Mondeo mam radio 2 DIN model 5000 z "gałką" i do tego właśnie radia podłączyłbym to ustrojstwo (sterowane mam jojstickiem przy kolumnie kierownicy). Oczywiście wolałbym opcję zmieniarki z możliwością przewijania utworów - czyli jak rozumiem musiałby być to droższy wariant z kartą 4GB??
|
Obawiam się, że masz wersję 5000C (po lifcie), z nową wtyczką, która obecnie nie jest obsługiwana.
http://xcarlink.com/uploadfile/UploadFi ... 243698.jpg - zgadza się?
Cytat:
|
Napisał wujek75
...a może tak podesłałbyś mi na priva swój nr tel. jeśli można :fcp1 byłbym wdzięczny...
|
Poszło, choć w związku z powyższym, chyba niczym nowym Cię nie zaskoczę.
Mogę jedynie dodać, że Chińczyk już pracuje nad xCL dla nowszych wersji.