Re: Uwaga na samochody oferowane na Niemieckich stronach interne
Magik123, Twoje uwagi co do stanu aut oferowanych za granicą, ich cen oraz rzekomych przekrętów pozostawiam to bez komentarza ....
popatrz sobie na mojej stronie do galerii jakie auta ja sprowadzam Klientom... i nie mów, że cena dobrego auta zabija .... jak się nie oczekuje od auta używanego żeby było jak nówka sztuka to mogę Całe forum zaopatrzyć w fordy wg. życzenia w o wiele lepszym stanie niż to co u nas .... poza tym jak ktoś "trzeźwo" myśli to wie że skoro u nas np. mondeo kosztuje 25.000zł to takiego w Niemczech za tyle nie kupi skoro kosztują w przeliczeniu ok 30.000zł za ten sam rocznik .... bo dobre auto kosztuje ale nie są to "przebitki" rzędu 50% nad tym co w Polsce...
Polacy jak widać dookoła lubią być oszukiwani - "prawdziwy, oryginalny, nie powtarzalny" przebieg.... zaledwie 80.000km w 5 lat .... w dieslu w dodatku :fcp16
co do speców masz racje... też mnie tacy "irytują" .... dlatego pewnikiem przy sprzedaży swojego sie nasłucham... jak i był walony .... w szczególności jak zdecyduję się pomalować maskę bo jest w odpryskach ... :fcp2
także ja osobiście każde następne auto dla siebie kupie w Niemczech.... i sądzę , ze każdy który sam osobiście kupi w Niemczech będzie też tam kupował ....