Mi nie dzialal sterownik ,tylko lampka na desce sie zapalala a reszta dead. Wiec mozesz odpiac sterownik i odpalic na krotko w jednej kostce czerwony gruby to plus i musisz polaczyc go z ktoryms kablem z drugiej kostki nie pamietam teraz z ktorym zeby podgrzac swiece i z nastepnym zeby otworzyc zaworek. Jak swieca sie grzeje a zaworek pyka to znaczy ze jest ok. Mozesz zawsze wykrecic swiece i zostawic ja lekko wystajaca z kolektora zeby byla uziemiona grzac puscic paliwo i dmuchnac na nia mi wtedy sie palila normalnym ogniem przez chwile
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. nie wiem czy to bezpieczne
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Jezeli wszystko dziala to zapros druga osobe zeby odpalala fure a ty grzej swiece
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Tyle ze ja mam kampera i jezdze tylko w lato wiec darowalem sobie kupno sterownika i jak co odpalam na krotko.
Pzdr