View Single Post
Stary 13-11-2008, 18:39   #73
a*c*e*2.3
ford::beginner

Domyślnie Re: [Mk3] ząbkowanie opon

Cytat:
szczerze to ja osobiscie zostałbym przy tym co fabryka daje.... skoro to się sprawdza....
w tym mondeo już pewnie nie bo mam nowe opony na lato i zimę (jak się sprawdzą to tak zostanie przy następnym) ale w następnym pewnie zostanę przy "fabryce"
To bardzo ciekawe? a co bo "fabryka" daje co jest. dzis byle w ASO i z numdow chodzilem po placu gdzie stoi kilkadziesiat nowych roznych MKIV i przygladalem sie oponom tym niby fabrycznym. 70% aut mialo zalozone opony SAVA a spora czesc moala koreanski Kumo czy Yumo, pojedyncze sztuki tylko Conti, GY Ex... i to te stojace glownie w salonie na wystawce wiec zapytam sie co to jest "fabryczna opona"??? bo wedlug mnie zakladaja bylo co byle bylo tanie.

PS. Jak kupowalem MKIII to tez opon bylo wiele a moje stalo na tez jakis koreancach tyle ze wybralem z innego auta Micheliny i je przekladali do mojego.
Ford .: Stworzony by cieszyć. Zaprojektowany by wq :.
-----------------------------------------------------------------------------------
a*c*e*2.3 jest offline   Odpowiedź z Cytatem