Temat: [Mondeo 2007-2014] Stylizacja nadwozia
View Single Post
Stary 14-11-2008, 14:28   #1027
PAFFCIO
ford::professional

Imię: Paweł
Model: Mondeo
Silnik: 2.0 EcoBlue
Rocznik: 2019
Domyślnie Re: [Mk4] - stylizacja Mondeo

Panowie, dajcie już spokój... :fcp29
Tę uwagę szczególnie kieruję do Ciebie kolego antyrama część Twoich uwag trąci dyskusją o wyższości świąt BN nad świętami W-nocy :fcp16 . Zaakceptuj wreszcie fakt, że KAŻDY ma prawo zrobić ze swoim samochodem co chce. Oczywiście możesz wyrazić swoją opinię (ale miłoby było gdybyś to robił z taktem i wyczuciem) ale NIE NARZUCAJ jej innym...to nie grzeczne i ... poprzestanę na tym.
azet mimo budzących kontrowersje zmian wprowadza ciekawy (bo swój własny) punkt widzenia, co więcej popiera to własnymi robótkami ręcznymi i za to mu chwała bo zamiast dywagować po próżnicy co i jak wygląda, dzięki niemu możemy to zobaczyć. Ty, zaś kolego jedynie piszesz, piszesz, piszesz...masz pomysł na jakąś przeróbkę? zrób i pochwal się, a nie kontestujesz bez ustanku pracę innych, samemu stawiając się na pozycji wyroczni i co najmniej szefa stylistów jakiegoś koncernu samochodowego, trochę pokory.
To wątek o stylizacji a więc siłą rzeczy dotyczy zmian, które użytkownicy wprowadzają w swoich samochodach. Rozumiem doskonale potrzebę azet'a do "zindywidualizowania" swojego samochodu a także do dostosowania jego wyglądu o własnego poczucia estetyki bo sam tak na mondziaka patrzę i dlatego nie mam fordowskich felg, dlatego zmówiłem światła LED'owe na tył i myślę o przodzie...itp, itd...
Wyraziłeś swoją opinię (co do jej formy już się wcześniej wypowiadałem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ) a praktycznie wszystkie Twoje kolejne posty są OT. Jak nie masz nic twórczego do zaproponowania czy powiedzenia to daruj sobie i nam takie popierdoły...i tą uprzejmą prośbą kończę już swój wywód mając nadzieję, że pojęcie "refleksji" jest Ci znane... nie tylko w połączeniu ze zjawiskami optycznymi :fcp2

Wracając do meritum... azet mondziak z chromowanymi kołami (to były felgi nie kołpaki) już gdzieś był...popatrz zanim zaczniesz się bawić :fcp2 :fcp2
Mimo wszystko, choć udaje Ci się ten chrom jakoś okiełznać na aucie wydaje mi się, że to nie jest najlepszy kierunek...jednakże na pewno z niecierpliwością będę czekał na efekt Twojej koncepcji "mondzio a'la chrom" :fcp2 :fcp26 :fcp2