Podoba mi sie wywód JVC. Kolejny o kompleksach. Kolejny domorosły psycholog.
Wyjaśniam więc: Wydam kilkadziesiąt tysiecy na auto ze względów funkcjonalnych. Fajnie by było gdyby głaskało też moje inne zmysły, ale trudno. Być może dzięki temu, ze nie idealizuję, nie ideologizuję zakupu, mam spore odejście i się nie obrażam jak ktoś mi sugeruje, żem pedał
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Zupełnie inaczej niz Wy, zupełnie jakbym podważał sens zakupu tego auta, a przez to czynił Was głupkami.Bo kto madry wydaje 100 tys na auto pewne wad
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. To Wasze kompleksy każą Wam wobec mnie bronić wyboru za kupkę siana. Z drugiej jednak strony mamy zjawisko schizofrenii, gdzie cichcem dzielicie dłuuuugą listą usterek
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. a to leje sie za kołnierz, a to radio sony sie rysuje, a to fotel trzeszczy...
Dużo radosci.
Jak już dywagujemy o kompleksach, to myślę, że motorem napędowym azeta nie jest jednak chęć indywidualizowania auta, jemu po fakcie zakupu jest po prostu przykro, że ma za niską wersję. Źle się czuje, bo tu 90% stanowi Titanium, więc postanowił sobie dorównać robiąc Ghia. Bo Ghia nie ma conversa
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Klamek ze srebrnym paskiem sie nie dało zrobić, ale całe srebrne też lux
W sumie sam miałem ochotę chapnąć atrapę chłodnicy z Ghia, więc upodabnianie zaczałbym od tego elementu.
Idac dalej. srebrny pasek opodal rury wydechowej w aucie Azeta był konsekwencją nie tego, że to auto tak dopracowane stylistycznie, tylko faktu, że dupsko Mondeo ma duze i "łyse". Tutaj w 100% zgadzam się z Azetem.