Cytat:
|
Napisał Slawko
Cytat:
Albo zmienić instalacje na coś z wyższej półki. Bo tania sekwencja jest gorsza od porzadnej II generacji....
|
albo kupić samochód z wyzszej półki, ale nie nizszej niż 1mln. USD, bo reszta to badziewie. Prawda Panie adamparker z Q Motor Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
adamczuk, masz źle zestrojoną instalacje LPG. Wystarczy porządnie ustawic mapy i wszystko bedzie ok.
Co to za instalacja Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Szkoda że nie wiesz o czym piszesz.... Akurat temat z mapami w Fordzie jest mi znany. Rozjechana mapa spowoduje że samochód w ogóle nie zapali. W zasadzie do każdej instalacji powinna byc fabrycznie przygotowana mapa . Ale tak nie jest.
A instalacje z wyższej półki chodzą na mapach benzynowych - mają szybki komputer który wszystko przelicza na bierząco.
Chciałem podnieść to forum w poziomie technicznym bo ludzie wypisują to takie banialuki że łeb boli ale skoro Was się to nie podoba to do widzenia....
Jeśli nie chcecie opini człowieka co pracuje 20 lat w tym zawodzie i niejedno widział i nie jeden samochód miał to Wasza sprawa. Masz racje po mam dyplomy po szkoleniach , po co mam licencje z Californii na inspekcje samochodów etc.
Przynajmniej nie boje sie podpisać bo nie jestem anonimowy - no nie byłem bo żegnam.....