Temat: [Mondeo 2007-2014] panel Audio/DVD/GPS/TV - wszystko o...
View Single Post
Stary 23-11-2008, 10:34   #472
azet
ford::professional

Model: mondeo mk IV
Silnik: 1,6
Rocznik: mikołaj '07
Domyślnie Re: [mk4] panel Audio/DVD/GPS/TV - wszystko o...

Cytat:
Napisał PAFFCIO
Panowie.
Możemy to rozegrać dwojako.
Po pierwsze wystawić na allegro w cenie pomiędzy 1500 a 2000 zł. godząc się ze stratą. Jezeli chozi o mnie to w sumie poza czasem nie "dołożyłem" do całego tematu więc nie martwcie się (choć sam fakt takiego przez Was podejścia jest dla mnie miły i doceniam to).
Druga, która pojawiła się "przypadkowo"...może faktycznie poczekamy do jakiegoś spotu i damy je komuś w prezencie?...
Tak czy siak zaczynam napierać od poniedziałku na chińczyków bo jednak oferta kolegi, który się tu ostatnio pojawił jakoś mnie nie przekonuje...przynajmniej do czasu gdy pokaże, że wszystko z tym rzeczywiście gra... jednak jego cena mimo wszystko jest już sporo przekraczająca ponoszone przez nas wspólnie ryzyko przy poprzednim radyjku.
BTW...każdemu kto zainwestował w radyjko, a jest zainteresowany, przypominam o aplikacjach do navi, które mam...
hmmm pierwsze tak,
drugie też tak, ale - w prezencie ? brzydko jednak się kojarzy,jakieś kryteria przyznawania ? jakiś konkurs ? może w jakiejś cenie rabatowej , odrazu mówię że sam osobiście wolałbym radio takie jakie powinno być -do szyny can i i z RDS-em