View Single Post
Stary 26-11-2008, 17:51   #46
mszary
ford::beginner

Model: Mondeo MKIII
Silnik: 2.0 TDCi
Rocznik: 2002
Domyślnie Re: Uwaga na samochody oferowane na Niemieckich stronach interne

i ja się zetknąłem z czymś takim.
Szukałem Mondeo MK3 i trafiłem na pięęęęęęęęękne auto :546: bordowe, czarna skóra w środku, telewizory w zagłówkach, wszystko po lifcie za 5500 ojro. Napisałem do gościa. Odpisał, że jest Włochem mieszka w Massa, auto jest w Monachium, jest w idealnym stanie, jest zarejestrowane na Niemcy, bo on z żoną ma tu w Monachium domek. Możemy się umówić na test Dekry na jego koszt, 1 listopada będzie z żoną tym autem w Berlinie (ode mnie - 150 km) jak mi się spodoba auto to mi odda z papierami a on wróci samolotem. jesli nie przyjadę 1 listopada to każdy następny termin się dostosuje, ale to już jest dla niego zobowiązujące jechać 1000 kilometrów, więc musi na swój koszt wynająć hotel w miejscowości gdzie ja chcę i przyjedzie dzień wcześniej z żoną, i spotkamy się w recepcji hotelu ale jest jedno ale: jeśli nie przyjade 1 listopada i wybiorę inny termin to już muszę wpłacić poprzez autoscout24.de 10% wartości auta żeby on wiedzial że ja nie ściemniam :fcp2 po 1 listopada sam napisał mi maila po angielsku "czekam teraz na pana ruch i wpłatę zaliczki i wskazanie miejsca gdzie ma przyjechać autem" :fcp2
mszary jest offline   Odpowiedź z Cytatem