View Single Post
Stary 26-11-2008, 23:32   #21
kaczozord
ford::advanced

Model: Focus
Silnik: .
Rocznik: .
Domyślnie Re: Oświetlenie tabkicy rejestracyjnej

Na wstępie obiecane zdjęcie - efekt jednak lepiej widać na zdjęciach @noon01 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Aparat w postaci telefonu komórkowego nie spisał się i nie osiągnęło to zamierzonego przeze mnie efektu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Dodam tylko, że światła świecą na tyle mocno, że oświetlają także asfalt bezpośrednio za tylnym zderzakiem (czyli po prostu ziemię) Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Cytat:
Napisał moons
resztą możesz sprawdzić zobacz czy Ci ta żarówka nie mruga w lampce nad rejestracją jak zapalisz wszystkie światła bez odpalonego silnika, podejrzewam że będzie to samo.
Właśnie przy robieniu zdjęć miałem włączone światła i na pewno nie migało nic Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Tak teraz myślę, ale chyba we wnętrzu zostawię istniejącą żarówkę. Nie potrzeba mi większej mocy z tej uwagi, że w nocy wzrok przyzwyczaja się jednak do ciemnych warunków i gdyby np. przy wsiadaniu pasażera, albo wysiadaniu kierowcy taka dioda by zapalałaby się, to jednak by to "bolało" Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Szkoda, że te standardowe są żółte, ale daje jednak przyjemniejsze dla oczu światło.

Wykonałem dodatkowe oświetlenie w bagażniku, i tam chyba tą diodę zamontuję (ale o wielkości 41mm).
Tak BTW. jeden ze sklepów z allegro ma swoją siedzibę blisko mnie, więc wpadnę tam, żeby pooglądać co jeszcze mają za diody i gdzie można ich użyć Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

P.S. Dzięki @noon01 za pomoc :fcp29
kaczozord jest offline   Odpowiedź z Cytatem