hehe
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. dziekuje za odpowiedz
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. nimporte_qui to wlasnie ja
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.DD juz wczesniej pisalem o tym problemie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. wciaz niestety nie zostal rozwiazany :/ a myslisz ze musza sie zgadzac numery??? i ja chce sprawdzic te pozostale wtryski ktore mam w bagazniku
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. tych nie chce wykrecac
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. a nawet nie mam nasadki do wtryskow :/// moj tata ma taka a bede sie z nim dopiero widzial w maju. w miedzy czasie chce ''zalatwic'' sobie sprawne wtryski, moze te ktore mam w bagazniku sa sprawne. tylko nie wiem czy musze dalej szukac po zlomowcach wtryskow z takim samym numerem czy moge wstawic te co mam tyle ze z innym numerem... :|