Re: [MK3] [MK4] CHIP TUNING
Nio i stało się :fcp23 . Narazie dostałem na próbę V-techa boxa z osmioma programikami. I powiem, że troszke jestem pod wrażeniem jak to teraz jeździ. Zawija się pięknie. Narazie bez hamowni ponieważ hamować będziemy go na asfalcie. Na początku przy ustawieniu boksika na program 7 po przejechaniu 200m wywalił komunikat usterka silnika (ale podobno ford tak ma ) turbinka się zabezpiecza i nie ma mocy musi sie poprostu go nauczyć i oswoić. Po ponownym odpaleniu wszsytko jest ok. Zeszliśmy narazie na programik 6 i powiem szczerze, że naprawde jest duża róznica i auto poprostu rwie jak głupie do przodu. Jutro jeszcze troszke pojeżdze na tej 6-tce i zapodam mu 7 zobaczymy czy go zaakceptuje i czy nie bedzie wywalal usterki silnika. Na wiekszych prędkościach to poprostu jest moment zeby osiagnac 2zł bez żadnego większego wysilku. Szczerze powiem, że nie spodziewałem się takiego efektu i jestem narazie bardzo zadowolony. Bez ingerencji w kompa, auto na gwarancji wiec podjezdzamy pod serwis -boxa do kieszeni :fcp23 :fcp23 :fcp23 :fcp23 :fcp23. Postaram sie jutro napisać coś wiecej jak bedzie na programiku nr.7.