Re: Zlocik? :)
Panowie, ale nie ma co się emocjonować niepotrzebnie. Dlatego też parę postów wyżej proponowałem, żeby rozpocząć spoty od nowego roku, bo zdawałem sobie sprawę, że krótki termin jaki był do 7 grudnia może być za krótkim okresem czasu, żeby można go było dopasować. To się niestety w większości przypadków jak widzicie potwierdziło. Ale też proponowałem, żeby każdy dał znać, że nie będzie mógł przybyć, tak żeby reszta wiedziała czy jest sens się spotykać. I tutaj wszyscy okazali się jak najbardziej dorośli, bo powiedzieli wprost, tak będę, lub nie nie będzie mnie. Uważam, że taka gra jest jak najbardziej fair, bo wszyscy wiemy jak sprawa wygląda.
Ustalmy zatem, że może pierwsze oficjalne spotkanie zrobimy w pierwszą niedzielę miesiąca nowego roku (bo tak chyba z tego co widzę większości pasuje), czyli 4 stycznia o godz. 15:00 (miejsce zdążymy ustalić) termin też możemy zmienić jeśli bardziej inny będzie pasował. Wówczas ustalimy parę szczegółów co do regularności spotów.
A co do 7 grudnia w Złej Wsi, wiemy jak jest. Jeśli macie ochotę się spotkać w 3, 4 czy 5 osób można się spotkać i traktować za nieoficjalny spot "przedpremierowy". Ja ze swojej strony tak jak mówiłem wcześniej - nie pasuje mi niestety, ale przejeżdżając w drodze powrotnej mogę się na 10 minut zatrzymać i jeśli spot będzie, to z miłą chęcią zatrzymam się na szybką kawę.
Fordon, Przemek, ja bym tego nie traktował jako olewanie. Ostatecznie wszyscy się odezwali, a że większość juz miała inne plany? No cóż? Biorąc pod uwagę krótki termin mogło się to zdarzyć. Olewanie by było jakby nikt niczego nie napisał, że mu nie pasuje, a potem by większość nie przyjechała nie informując o tym innych.
Fordon, tak się do Twojej wypowiedzi tylko jeszcze odniosę. Napisałeś że chętnie byś się czasem spotkał, żeby nie zasuwać cały czas bez przerwy. Bardzo się cieszę. Powiedz mi tylko w takim razie, jak to się stało, że wcześniejsze spoty które były regularne, przestały się odbywać, bo albo przyjeżdżałem na nie sam, albo była ze mną 1 czy 2 osoby? Jako lider sekcji bydgoskiej FKP trochę niestety to zaniedbałeś. Przyznasz mi chyba w tej kwestii rację. Jednak skoro jest szansa by te spoty reaktywować to dlaczego nie.
Ustalmy zatem wstępną datę pierwszego spotu na 4 stycznia 2009, na godz. 15:00 i powiedzmy czy może zostać czy zmieniamy, tak abyśmy mogli spotkać się w jak największym gronie.
I napiszcie czy będziecie 7 grudnia w Złej Wsi w 3 lub 4 osoby, to zatrzymam się na chwilę i zajrzę.
Pozdrawiam,
Marek
|