Temat: Zlocik? :)
View Single Post
Stary 05-12-2008, 18:38   #472
Fordon
ford::advanced

Model: Fiesta/Mondeo/Vectra/ ProCeed
Silnik: 2.0 16V/2.0 16v/1.8 16V/2.0 16V
Rocznik: 94/2005/98/2010.
Domyślnie Re: Zlocik? :)

Cytat:
Powiedz mi tylko w takim razie, jak to się stało, że wcześniejsze spoty które były regularne, przestały się odbywać, bo albo przyjeżdżałem na nie sam, albo była ze mną 1 czy 2 osoby? Jako lider sekcji bydgoskiej FKP trochę niestety to zaniedbałeś. Przyznasz mi chyba w tej kwestii rację. Jednak skoro jest szansa by te spoty reaktywować to dlaczego nie.
Zauwaz jedna rzecz a w sumie fakt, ze chcialem aby spoty sie odbywaly czy to wieczorne na zasadzie wyscigow na 1/4 mili do tego spoty wieczorne wypu wypad gdzies np KFC, jak i normalne spoty... Pierwszy temat pytanie kto jedzie , robimy spota... OK pare osob sie odezwalo, przyjechalem na miejsce przed czasem posiedzialem w aucie 30 minut nikogo nie bylo no coz trudno, dawalem info o tym ze sa organizowane spoty wieczorne na zasadzie wyscigow i info na PW, odezwal sie tylko Wooyo, bylem na nie jednym takim spocie ale nikogo z FKP nie bylo... wiec prosze cie co ja mam robic skoro za kazdym razem wyglada to tak samo...
Teraz tez na FKP dalem znac ze spot forda jest organizowany i co (zgadnij)

NIC zero odzewu odnosnie osob chetnych na spota, po za pogadanka czym jezdze teraz...
W niedziele bede w zlej wsi, przyjade itd. mozliwe ze zabiore swoja byla fieste do kompletu... Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Tyle z mojej strony.