View Single Post
Stary 06-12-2008, 21:40   #31
Kotolin
ford::average

Model: Mondeo Mk1
Silnik: 1,6 + LPG
Rocznik: 1995
Domyślnie Re: [mk1, mk2, mk3,mk4] co Was drażni w mondeo?

hmmmm.... w sumie kierowcą nie jestem ale wożę moje szanowne 4 litery tym wózkiem ^^
Z tego co mówi moja 2 połówka i co sama zauważyłam to:
- Ten samochód ma jakieś awersje do wolnej jazdy (nie da się nim jechać mniej niż 30 =.=)może chce być ekonomiczny ^^
- Kruche zderzaki - no przyznam, że jak się zdarzyło kuku to my nie mieliśmy tylnego zderzaka a koleś w golfie szkła od reflektora bo zderzak sam mu się wyprostował po chwili O.o
- No i rdza, ale to poprzedni właściciel nie dbał o niego (czeka mnie wycinka progów ;( )
- Otwierając maskę nie widzę na dole trawnika... tak jest to zmontowane, że trudno gdziekolwiek łapę wsadzić (np w fieście to pewnie bym jeszcze do środka siostrę wepchnęła ^^)
- Odkręcanie kół - ale to po prostu mnie koleś rozbroił.... nie mogąc odkręcić koła [gumę złapaliśmy] poszedł do warsztatu przyniósł wielki młotek i waląc po śrubach powiedział "Jak ja kocham te pier***one Fordy" xD )
- Ceny części O.o (no sorka za żarówkę od pokrętła od świateł 16 zeta O.o albo za korbkę do szyb 50 to z deka przesada xD )

To wszystko ^^

Co do postów powyżej. to jeżeli chodzi o rozwiązanie problemu z komórką czy tam portfelem to ja mam małe zwykłe fordowskie radio a pod nim półeczkę i tam wszystko wrzucam ^^

Jeżeli zaś chodzi o oświetlenie to u mnie wszystko jest super ^^ z przodu ta lampka oświetla całą budę (może po prostu mam za mocną ^^)
Kotolin jest offline   Odpowiedź z Cytatem