w115: dobrze prawisz
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
a naprawa juz wykonana wsumie jakiś czas temu
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. i powiem tylko tyle ze problem przy wyjęciu wtrysku może pojawić się tylko wtedy kiedy ponownie wywali uszczelka pod wtryskiem i obojętne jaka tam będzie zastosowana pasta to ilość smogu tak zaphca gniazdo ze i tak będzie problem
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
autko poskładałem, żadna sruba nie została
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. śmiga elegancko i nic nie smierdzi. Calość mi zajęła około 4 godzin pracy. Przy okazji wymieniłem odpowietrzenie wtrysków, bo tak troche się sypały w rekach
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. pozatym 4 podkładki miedziane pod wtrysk oraz te plastikowane prowadzenie na gniazdo na wtrysku, takie oringi. Ten jeden był praktycznie stopiony, tam gdzie wywalilo uszczelkę. Masakra chlew był ostry, ale już jest ładnie. Calkowity koszt częsci + chemii nie przekroczył 200zł, bo sam kompletny łancuch plastików i gumek na odpowietrzenie kosztuje cos kolo 100 zł, potem 5złsztuka pod wtrysk, 7 zł oring na wtrysk + chemia.
edyta:
oczywiscie wymienilem komplet uszczelek i oringów