Od mojego ostatniego wpisu nie miałem niestety dostępu do netu. Byłem wczoraj mimo wszystko w Złej Wsi równo o godz. 16:00. Parę minut przede mną przez Złą Wieś przejeżdżał WooYa. Parking był jednak pusty więc pojechałem dalej. Zatem nieoficjalnie te 4 osoby by jednak były. Jak widzicie nie warto odwoływać spotów w ostatniej chwili.
Co do oficjalnego w Nowym Roku zakładałem, że pierwsza niedziela jako w miarę blisko "poświąteczna" nie każdemu może pasować. Ale to nie jest problem. Może zatem wstępnie ustalimy termin na drugą niedzielę stycznia, tj.
11 stycznia, godz. 15:00. Oczywiście termin pod dyskusję czy będzie nam pasował z możliwością przesunięcia.
Miłosz_CT, myślę, że nic straconego, okazja chyba będzie nie raz i nie dwa. Zwłaszcza, że te spotkania nie będą raczej organizowane w tym samym miejscu. Raz może to być na trasie, raz w Toruniu, raz Bydgoszczy, innym razem jeszcze gdzieś indziej. Tak chyba większa szansa na spotkanie będzie. Fakt, ostatnio ucichłem. Brakuje na wszystko czasu, ale tak to jest niestety, że rodzina i dzieciak w wieku szkolnym bardzo dużo tego czasu pochłania. Nie zawsze starcza czasu na prywatne sprawy, stąd też za często mnie widać, ale jestem i jak dobrze pójdzie to co jakiś czas da radę się spotkać i pogadać.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.