ja ma fuzje od 2-3 miesiecy, rocznik 2006.
Gdy zakupilem samochod wlalem paliwo do pelna i komputer pokazywal 610km, w rzeczywistosci zrobi 630 i bylo to tylko raz, jazda przewaznie w trasie, juz drugie, trzecie, itp.. tankowanie komputer pokazuje 500 -450km, czy wiecie co moze byc przyczyna, i srednio wlasnie tyle zrobi, ja wiem ze ten stan zmienia w zaleznosci od jazdy, ale jezdze nim tak jak do tej pory czyli raz na jakis czas wypad w trase a tak przewaznie to miasto, czy to moze byc wina temperatury, choc ten problem zuwazylem jeszcze w pazdzierniku wiec cieplo bylo
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Mam wrazenie ze zaczal naprawde duzo palic i nie wiem co z tym zrobic rocznik 2006 przjechane 20 tys km i tylko raz ladnie palil a pozniej tak jak pisalem, nie zrobi wiecej niz 500km w miescie, czy nie wiecie w czym moze byc problem.. samochod byl serwisowany w marcu 2008.
Tak sie ucieszylem ze te 630km bedzie robil w trasie oczywiscie przy predkosci 11-120km/h, niestety tylko raz tak bylo
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum., czy tak poprosytu juz bedzie