Cytat:
|
Napisał TiM
Nie, nie i jeszcze raz nie!
Ja to widzę w ten sposób: Forum Wam pomogło? Jest skarbnicą wiedzy (od strony użytkowników) o Waszym modelu(ach)? Tworzymy jakąś społeczność i miło spędzamy czas wypisując bardziej lub mniej merytoryczne posty? Chcemy w realu zaznaczyć swoją przynależność?
No to jaki jest problem? Należy opłacić składkę (w tej chwili chyba 50pln/rok) i mamy do dyspozycji gratisową naklejkę lub ramki (chyba 12zł/szt). Ja np. mam ramki, bo nie lubię naklejek na aucie. Składka nie jest opłatą za wstapienie czy za jakieś przywileje, jest raczej formą pomocy w utrzymaniu tego forum i całego FCP. Po co tworzyć coś, co już istnieje i dobrze funkcjonuje? :fcp4
|
TiM, ostatnio dzięki Tobie nie muszę logować się na forum... po prostu gdy chcę coś odpowiedzieć to Ty robisz to wcześniej i 2 razy lepiej :fcp2 :fcp2
BTW, ja mam wspomniane niebieskie jajo FCP na szybie więc polecam się na drogach (głównie śląska) :fcp1 ... naklejka jest na tylnej szybie więc każdy będzie miał okazję przesz chwilkę ją zobaczyć :fcp12 :fcp2 ... no chyba że spotkam RoNiNa :fcp2
Przepraszam za OT

Audi A6 Allroad 55 TDI C8 2019 3.0 TDI + mod by MOTOTRONIK >> 393KM 830Nm