View Single Post
Stary 23-12-2008, 20:49   #25
Wodniak
ford::beginner

Model: Mondeo MKIV
Silnik: 2.0 TDCi 140 Kuni
Rocznik: 2009
Domyślnie Re: Jak zaszpanować swoim fordzikiem rady, sugestie...

Wypucowane auto okna w dół mega bas i sie można wozić (bez zimnego łokcia) Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. A lasek na Auto sie nie wyrywa bo na auto lecą tylko pustaki ;p gum palić tez nie palę szkoda opon chociaż czasami się zdarzy jak mam jakiś nerwowy dzień ;p ale to rzadkośćGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. fanem jakichś mega wielkich spoilerów i neonów nie jestem i nie zamierzam robić czasem jak widzę jakąś starą astre lub starą Bejce z mega spoilerem to tylko się śmieje Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. . A co do pieszych to rzadko przepuszczam (z jakiej racji ja mam zatrzymać półtora tonowe auto zeby ktoś sobie przeszedl a stanie chwile dłużej nic go nie kosztuje ?? ) a co do wpuszczania innych nie widzę przeszkód jak i tak stoje czemu nie ? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.