Re: [MK7] TD brak kopa, osłabł
Uczepiłbym się tych bąbelków. Nieszczelność może pochodzić z ręcznej pompki paliwa, w której membranki gumowe lubią się dziurawić.
Ale wg mnie masz 100% objawy nie działającego boostera. Wiem, że pisałeś, że jest sprawdzony ale takie rzeczy, czy on działa dobrze czy nie to może powiedzieć dopiero pompiarz jak będzie miał pompę na stole pomiarowym. Może być też coś takiego (miałem to u siebie!) - spadł wężyk podający ciśnienie na booster - od strony kolektora dolotowego. W ogóle nie było czuć kopa i działania turbiny, samochód bał się każdej górki. Wystarczyło założyć ten wężyk spowrotem. W mondeo trzeba ściągnąć do tego intercooler. Więc polecam sprawdzić, czy ciśnienie podawane jest na pewno do boostera a jak jest to sprawdź, czy booster jest dobrze złożony i czy w ogóle działa Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Bo objawy na niego wskazują