View Single Post
Stary 25-12-2008, 22:34   #240
boleknh
ford::average

Model: Focus
Silnik: 1.8 TDCI
Rocznik: 2007
Domyślnie Re: [MK3] [MK4] CHIP TUNING

Cytat:
Napisał Snot
Ja szczerze mam wrazenie, ze to nie jest problem diesel kontra benzyna, tylko silnik doladowany albo nie. Wiadomo ze 2,5l V6 lyknie diesla w modneo tym bardziej 3.0l. Ale jak dla mnie najfajniejsze sa silniki doladowane Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Niewazne czy benzyna czy diesel. Turbina to jest to... Zupelnie inaczej sie tym jezdzi.
Bardzo mi pasuje buda mk3 i zaluje ze nie bylo w tej wersji benzyny z turbo albo conajmniej 3 litrow turbo dieslu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Dodatkowo jakby mondeo zrobili z innym napędem niz przedni... heh mozna na swieta sobie pomarzyć Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A ja myśle że dobrze zmotane 2.2tdci z większą turbinką i intercoolerem i jakims chipkiem da rade St220,ale może mi sie tylko wydawać :fcp4