Cytat:
|
Napisał TOMGOL
Azet zerknij że kratownica jest czarna a ten chromik tylko to co na masce i obwolutka grila górnego czyli dodane tak dla smaczku ;-). I tak sie zastanawiam że Tobie Królowi Chromu to się nie podoba Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. mam nadzieje że sie nie obrazisz hi hi hi. Mówie oczywiście o kombiaku bo lift jest cos nie za bardzo przód z tyłem dopracowany :fcp13
|
spoko :fcp1 , i kto to mówi :fcp9 ten co na felgach chromowanych jeździ ,chyba zostałem zrzucony z piedestału, :fcp1 umarł król ,niech żyje król :fcp1 ,nie nie, ja nie patrzyłem na kombi i wcale mi to nie przeszkadza ja cały czas mówię o tym liftbaku :fcp29 przód z tyłem nie jest dopracowany, jak już coś takiego zrobił to przód też mógł dopracować . teraz ma biały kolor, czarny z tyłu trochę chromu i srebrny z przodu
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Cytat:
|
Napisał mikruss
azet, Zakupiłem i zamontowałem górny gril z plastrami miodu. Rzeczywiście wygląda teraz lepiej.
mikruss
|
i tego się trzymajmy :fcp26 może jakiś fotosik teraz :fcp9