View Single Post
Stary 04-01-2009, 02:11   #14
mouzes
ford::advanced

Model: 525, Smart 600 turbo brabus
Silnik: 2,5l. m51b25, 600ccm turbo75KM
Rocznik: 1995, 1999
Domyślnie Re: zgaga, jak ją leczyć ?

Cytat:
Napisał lessza
czesc, mam ten sam problem. Rennie pomaga to fakt (na szczescie). Napisales ze nawet jak opijesz sie mleka to masz zgage. Pewnie jak polozysz sie bez poduszki pod glowe albo zbiegasz po schodach, wypijesz pol litra wody to tez sie pojawi. Wystarczy ze masz pelen zoladek i jego tresc sie cofa.
całe szczęscie w przypadku biegania, skakania, i innego rodzaju wysiłku fizycznego zgaga się nie pojawia, ze spaniem tez nie mam problemów (sypiam w sumie pod poduszką Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.)

Cytat:
Napisał lesza
W TDCI wymienilbym w tym przypadku separator oleju Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. bo przepuszcza ...
:fcp29 :fcp29 chciałbym żeby to było takie proste Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. już dawno pozbyłbym się swiństwa Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Cytat:
Napisał lesza
A co do domowych sposobow to na szczescie jest jeden i to moze sie wydawac dziwny..
-wyciskasz pol cytryny do szklanki (tak kwas) i wypijasz to "na raz"
pierwsza rakcja wycisnie ci lzy do oczow ale w ciagu dwoch sekund poczujesz ulge..
muszę spróbować, tym bardziej że na samą mysl o cytrynie z ust cieknie mi ślinka Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Cytat:
Napisał tomiscorpio
mouzes zaloze sie ze masz reflux , zaladek Ci sie nie domyka. plus mozesz miec jakies bakterie , i rany w przelyku.

Niestety gastroskopia Cię czeka i Ci zaraz mowie zapisz sie jak najszybciej. Naprawde , ja tam tez to lekcewazylem ale jednak poszedlem , bym czekal jeszcze z polroku i by sie skonczylo wszystko duzo gorzej.

Cytat:
Napisał motorek26
stary ty lepiej nie czekaj na gastroskopie u nas czeka sie około 3 m-cy czym predzej tym lepiej
kurde człowiek się chciał poradzić a tu go straszą :/

no ale skorotak mówicie to chyba nic tylko w poniedziałek idę się zapisać. Ino nie mam pojęcia gdzie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ale to mam nadzieję jutro na spocie mnie ktoś oświeci Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
mouzes jest offline   Odpowiedź z Cytatem