Cytat:
|
Napisał maciej851
Zgaga najczęściej się pojawia od słodkiego. Piłem cały czas pepsi i miałem zgagę przestałem i już nie mam.
|
Ja piję PEPSI od 7 roku życia. Spory mam do niej sentyment. Najpierw mi starzy zabraniali, potem nie było w sklepach (wiadomo: kryzys, więc tylko ocet był) a potem to już było gładko. Obecnie pijam 1 litr dziennie, a najchętniej paląc przy tym L&M-a. PEPSI używam również do popijania obiadu, oraz do popijania słodkiego tzn. makowca albo drożdżówki. Nie pijam jej tylko do śniadania i do kolacji-bo wtedy pijam herbatę (zwykłą sagę). Jak byłem młodszy stosowałem PEPSI do drinków-najlepiej "wchodziły". Złośliwi twierdzą, że mam już żołądek Od tej PEPSI całkiem przeżarty, tak samo jak rdzę na śrubach, którą rzekomo PEPSI też zżera...Obiecałem sobie kiedyś, że zrobię w końcu eksperyment z tymi śrubami i PEPSI, tak jak to robią w Gołstbasters, a następnie napluję w ryj wszystkim tym złośliwcom i ściemniaczom, co to niby na własne oczy widzieli jak rdza ze śrub puszcza-ale jakoś nie mam teraz na to czasu...Żeby nie przynudzać: PEPSI jest The Best, pozdrawiam :fcp2