Cytat:
|
Napisał rafiraptor
Spory mam do niej sentyment. Najpierw mi starzy zabraniali, potem nie było w sklepach
|
Jak bym cytował samego siebie...
Cytat:
|
Napisał rafiraptor
Obecnie pijam 1 litr dziennie, a najchętniej paląc przy tym L&M-a. PEPSI używam również do popijania obiadu, oraz do popijania słodkiego tzn. makowca albo drożdżówki. Nie pijam jej tylko do śniadania i do kolacji-bo wtedy pijam herbatę (zwykłą sagę).
|
Tutaj tylko lekka zmiana...ok 0,5 litra i lipton...
Cytat:
|
Napisał rafiraptor
Jak byłem młodszy stosowałem PEPSI do drinków-najlepiej "wchodziły".
|
Wchodzą najlepiej do dzisiaj... :fcp29
Cytat:
|
Napisał rafiraptor
Złośliwi twierdzą, że mam już żołądek Od tej PEPSI całkiem przeżarty, tak samo jak rdzę na śrubach, którą rzekomo PEPSI też zżera...Obiecałem sobie kiedyś, że zrobię w końcu eksperyment z tymi śrubami i PEPSI, tak jak to robią w Gołstbasters, a następnie napluję w ryj wszystkim tym złośliwcom i ściemniaczom, co to niby na własne oczy widzieli jak rdza ze śrub puszcza-ale jakoś nie mam teraz na to czasu...Żeby nie przynudzać: PEPSI jest The Best, pozdrawiam :fcp2
|
Mit...Tzn zgodzę się z tym stwierdzeniem pod warunkiem ,że rozmówca potwierdzi również,że polanie zwykłą wodą , powoduje podobny efekt...bo tak naprawdę chodzi o rozmiękczenie ,a czy zrobimy to wodą czy pepsi , nie ma to żadnego znaczenia...
rafiraptor - wybacz ,że wiecznie Cię cytuję..ale jakoś" wyciągasz" mi słowa z ust...