Cena 244PLN za sztukę dotyczy samej usługi - czyli dolicz jeszcze elementy ;-) jeżeli wyjdzie to co najczęściej pada czyli zaworek/usczelniacz to około razem wychodzi 350-400 zł - wiec oferta jak i u innych.. hak jak i u każdych, nie bardzo udowodnisz, że wtryski wymagają regeneracji i co dokładnie. U mnie stwierdzili po oględzinach pod mikroskopem - tak twierdzili, a jaka była prawda - byłem pewny tylko 1 wtryskiwacza, a drugi też wiem ze nie był ruszany, a trzeci był już regenerowany przez poprzedniego właściciela... tak naprawdę do końca nie wiadomo jak to było, za wydruk parametrów wtryskiwacza(wtryskiwaczy) życzą sobie 100 zł... Ja dostałem wtryski z wypolerowanymi końcówkami - przynajmniej te dziurki było widać
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. - ale szczerze, moim zdaniem patrząc na te końcówki to nie mam pojęcia jak coś takiego może się popsuć - chyba że zatkać lub pęknąć.. - a co do tego uszczelniacza/zaworku - to wygląda dużo bardziej na element w którym byle rysa może coś zmienić...
A co do kodu wtryskiwacza, to jest on generowany wówczas gdy charakterystyka się zmienia, u mnie dali te same kody. Podejrzewam, że wymagany jest nowy kod wówczas gdy np. zostanie wymieniona cewka/czy coś co jest zamiast niej...