View Single Post
Stary 08-01-2009, 23:34   #6
mr_yagooda
ford::advanced

Model: Jest: Volvo S40 i jest Mondeo MK3
Silnik: 1.6 115KM D2 oraz 1.8 Duratec 125KM
Rocznik: 2010 i 2003
Domyślnie Re: [mk1-mk3] co sadzicie o porzednich wlascicielach swoich aut?

Uwielbiam takie tematy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ja mojego mam juz od 22 wrzesnia 2008r

działajaca klima (z peknietym przewodem - do lutowania)
niedzialajaca zapalniczka
opony nowe (ale nalewajki)
nie bierze nic oleju syntetycznego (nie liczac wyciekow spod miski i simeringow - oraz znalezionej pod butla z gazem butelce po mineralnym)
zolte wkladki w lampach
zle podlaczone glosniki od radia (ktore ktos podobno ukradl)
a to tu a to tam gdzies nie ma podswietlenia na desce
nowy parownik niedawno wymieniony (w 2004r jak powiedzial mi ostatnio gazownik)
pasek osprzetu zerwal sie jak wyciagalem go z komory silnika
przednia szyba podgrzewana tylko w teori Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

ze wszystkim powoli walcze teraz zima wiec zaprzestalem napraw - to moje pierwsze auto ktore sam sobie osobiscie kupilem - uwielbiam majsterkowanie i dlatego jestem zadowolony z mojego auta Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. czesci nie za droge takze ja sie ciesze Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. pomimo ze auto nawet jak kupilem to mi poprzedni wlasciciel powiedzial ze pol roku go nie myl Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. i dopiero w domu po umyciu zoabczylem jaki jest piekny Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
**
*
mr_yagooda jest offline   Odpowiedź z Cytatem