Cytat:
|
Napisał snakes1
no no ładne plany,jak bedzie gotowe czekam na zdjęcie :fcp2
|
Witam, trochę nie miałem czasu zamontować tego oświetlenia popielniczki ale w końcu to nastąpiło ;-) .... Zastanawiam się nad jednym bo ta żarówka która jest w obudowie niestety bardzo słabo oświetla zapalniczkę a nawet mogę powiedzieć że wogóle nie podświetla zapalniczki tylko głównie popielniczkę. Może akurat tylko u mnie ;-) nie wiem już sam ale kiedyś do tego dojdę. Z tego co się przyjrzałem to żarówka jest aby jedna a gniazdo zapalniczki nie ma oddzielnego podświetlenia. Może jest to wina żarówki LED, która inaczej kieruje światło niż zwykła żaróweczka, mimo że kąt świecenia tej żarówki LED to 100 stopni. No nic, coś się jeszcze wykombinuje......
Poniżej zamieszczam fotki ( niestety robione telefonem ale w miarę dobrze widać ) przedstawiające podświetlenie popielniczki w moim MK7....
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Poniżej podświetlenie widoczne w ciągu dnia :
A tutaj w nocy - dużo lepszy efekt....
Zastosowanie MODUŁU LED Wodoszczelnego (3 diody LED Super FLUX 5 mm w module) daje również 100 stopni kąt świecenia LEDów co całkiem ładnie oświetla popielniczkę oraz przy maksymalnym jej wysunięciu światło roznosi się po kabinie auta sięgając nawet nad tylną szybę.
Powiem szczerze że dużo lepiej mi się jeździ jak mam lepsze oświetlenie wewnątrz auta a daje również całkiem niezły efekt, zwłaszcza w nocy.