View Single Post
Stary 11-01-2009, 12:14   #595
nsc20
ford::amateur

Imię: tomek
Model: focus
Silnik: 1,6 tdci
Rocznik: 2005
Domyślnie Re: NAWIGACJA DENSO - co powinieneś wiedzieć

Dzieki koledzy za pomoc :fcp29 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. własciwie to potrzebne mi to jest do tego by rozkodować to piekielne urządzenie. Może ktoś poleci jakiegoś magika który by to zrobił w Wawie czy Lublinie, przypomnę że zablokowany mam pin przez kilkukrotnie wpisany niewłaściwy...Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. W Trybie serwisowym nawigacja działa normalnie tylko nie gada(mapa jaguara no i denerwuje takie wpisywanie kodów)...natomiast nie mam radia i cd i tak już jakieś 3 miesiące. Byłem już w ford centrum Dobra, u jakiegoś magika z wolumenu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. no i auto plaza bielany gdzie powiedzieli mnie ze jezeli zablokowany pin to denso do wyrzucenia... Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. być moze jak sie zwrócę bezpośrednio do producenta to mnie coś poradzi... pozdrawiam!
nsc20 jest offline   Odpowiedź z Cytatem