a to ci ciekawostka
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
z racji tematu dam swoje odczucia :
u mnie z kolei jak wkładam navi do gniazda zapalniczki po kilku chwilach zaczyna jażyc mi się kontrolka od poduchy,
i nie wiem co jest grane, staram sie jeźdizć na niepodłączonej navi, ale na dłuższa droge czasem musze podłączyć
co w/g was jest nie tak ? czy instalacja daje ciała czy navi jest skopane ?? przy CB radiu podochy świecą jak nadaje (ale radio jest po przejściach i dziwne że wogule działa- cos mogło mu sie skopac w środku dlatego teraz tylko słucham
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. )
nie wiem ale mam takie odczucie ze jak następuje przeciążenie instalacji to może powodowac jakies błędy w obwodzie ??to by tumaczyło błędy tylko przy naciśniętej nośnej lub długo działającym GPS'ie (dodam ze wtyczka jest wtedy dobrze ciepła)
urządzenie jako w sobie działa poprawnie i nic mu sie nie dzieje
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
pozdrawiam