View Single Post
Stary 21-01-2009, 22:46   #613
Numenius
ford::beginner

Model: MK III
Silnik: 2.0 TDCi
Rocznik: 2005
Domyślnie prosba o pomoc...

witam,

jestem tu kolejnym zielonym ludkiem. po kupnie mojego mondeo w 2006 r. dlugo szukalem mapy PL, bezskutecznie :fcp5 w ASO patrzyli jak na kosmite i zarzucilem temat. a tu dzis patrze ze jednak ludzie jakos sobie radzaGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

niestety poziom mojej indolencji :562: [mimo ze watek przeczytalem 2 razy] jest porazajacy i nadal nie rozumiem, co mam zrobic aby miec mape PL.:fcp25

1. udalo mi sie sciagnac update sam nie wiem jak mi sie to udalo, hehe ale nie wiem co mam zrobic z ta plyta? wkladalem ja zarowno w bagazniku jak i w konsoli srodkowej i nic... moze ja ja zle nagralem [rozpakowalem rar]

2. a do czego w ogole ten update?? wiem wiem zaraz sie beda wszyscy smiacGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

3. skad wziac plytke z mapami toyoty albo jaga? mialy byc jakies linki, ale nic nie znalazlem

4. mam dokladnie taki uchwyt jak na str 7 pokazal docento, ale moja nokia 6230i dziala raz na 100 razy [wtedy swiat jest Taaaaki piekny i non stop gdzies dzwonieGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.))], natomiast 6230 bez "i" dziala ZAWSZE, to niesprawiedliwe!

5. moja satelita tez zostala zestrzelona wiec jutro sprobuje rozebrac pol samochodu zeby sie dobrac do podstawy anteny, hahaha, swoja droga jest to NIEZWYKLE czesta przypadlosc - wiele osob ma ten problem, niech ford cos z tym zrobi [ta, ehe], oczywiscie nie rozumiem info o tej antenie z alledrogo i pewnie sie skonczy na ASO ktorego nie znosze:///

jezeli komus sie chcialo sie to przeczytac i cos mi napisac [moze byc na priva] bede wdzieczny i funduje kolke waniliowaGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Numenius jest offline   Odpowiedź z Cytatem