Temat: [Fiesta 2008-2012] Nowy Ford Fiesta,co sadzicie
View Single Post
Stary 22-01-2009, 16:16   #37
niki80
ford::beginner

Model: Focus Kombi
Silnik: 1.5 EcoBlue
Rocznik: 2019.75
Domyślnie Re: Nowy Ford Fiesta,co sadzicie

Na początek jedna fotka, zrobiona kilka godzin po odbiorze autka:
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Mam zrobione ponad 700 km i jest jak najbardziej zawolony, narazie nic sie nie dzieje Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Autko wypasione w środku - ma tapicerkę pod kolor lakieru, bardzo fajnie sprawuje się wbudowany bluetooth oraz bardzo dobrze gra fabryczne radio.
Z zauważonych wad jest jedna mała - a mianowicie za mała powierzchnia robocza wycieraczek (na szczęście najgorzej oczyszczana jest strona pasażera) oraz szybkie brudzenie się bocznych szyb oraz lusterek pomimo oryginalnych chlapaczy.
Co do spalania to po drugim tankowaniu (przejechane 500 km) wyszło 8 l/100km - troszkę dużo, ale mam nadzieje, że w miarę docierania się autka spalnie spadnie.
To chyba narazie tyle moich spostrzeżeń. Jak będę miał chwilę, czyste autko oraz pogodę w Krakowie to strzelę wiecej fotek już normalnym aparatem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Pozdrawiam

PS.
Diesla nie chciałem bo nie lubię klekotów oraz nie robię bardzo dużych przebiegów, tak żeby zwróciła mi się różnica w cenie :fcp14
niki80 jest offline   Odpowiedź z Cytatem