No proszę - nie jestem odosobnionym przypadkiem...... (w kupie raźniej
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. )
Cytat:
|
Napisał Mako2
Też mialem kłopot z tym cholernym błedem.
Oczywiście ASO odrazu turbine chciało wymieniać. W jednym warsztacie wymienili mi moduł i ok. 300km było OK, ale w którymś momencie znów zaczęła się sprężynkowa jazda bez trzymanki. Po przeczytaniu wielu postów i kilkunastu konsultacjach z różnymi specami zawiozłem nieszczęsna turbinke z modulem na warsztat do Poznania. Tam rozebrali to cholerstwo wyczyścili wypiaskowali. Przejechałem narazie koło 2500km i problem się nie pojawił. Odpukać.
|
Jak wymienili Ci pierwszy moduł, to skąd go wzięli, nowy, czy używany, ile zapłaciłeś???
Za drugim razem co rozbierali?? Turbinę, czy moduł??? Ile zapłaciłeś???
Ja na razie nie mam sprecyzowanego zdania co zrobię - nawet myślałem o wymianie TURBO w ASO - ponad 4.000zł.
Znajomy z INTERCARS może kupić turbinę na siebie za ok 2.700zł, ale nie wiem czy oryginał, czy zamiennik, no i gdzie założyć - pewnie w ASO, to może jakąś gwarancję dadzą.
Używana to ryzyko - może być taka sama, albo gorsza - loteria.
Sam nie wiem
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Dzięki za odpowiedzi
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Pozdr.